Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü TSE Dış Tetkiki

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TURHAN, Genel Sekreter Ali Evren İMRE, Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülsüm AKDAĞ, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Levent ERKEKLİ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Altuğ ERKAN, Bilgi İşlem Daire Başkanı Teoman KULAKSIZ, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yiğiter YİĞİTSOY, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa PAMUKÇU, Personel Daire Başkanı Dilek AYAS, Yapı İşleri Daire Başkanı Murat BAL, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Sibel MEHTER AKIN, Hukuk Müşaviri Av. Filiz OKUR, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Talat ÖZTUZSUZ, Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Cem SAKARYA ve Türk Standardları Enstitüsü Akdeniz Bölgesi Denetçileri; Ahmet ERYURT , Rasim YILMAZ, Sevgi ÖLGÜN’ ün katılımı ile gerçekleştirilen açılış toplantısının ardından 06-07 Ocak 2022 tarihlerinde, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü‘ nün idari birimlerinde, ISO 9001:2015 KYS kapsamında dış tetkik faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Eklenme tarihi: 10.10.2022 18:14:43
Son güncelleme: 10.10.2022 18:53:59